HABERLER

DUYURULAR / ETKİNLİKLER

Aşçılık Programı II. Sınıf I. Öğretim ve II. Öğretim Öğrencilerinin Dikkatine!

Antalya’da her yıl düzenlenen ve bu yıl 7.si düzenlenecek Altın Kep yarışmasına katılmak isteyen öğrencilerimizin 3’er kişilik gruplar halinde alternatif 2 menüyü, menü reçetesini, menü maliyetini içeren dosyalarını en geç 28 Kasım 2014 tarihi saat 17.00’a kadar culhaosman@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir. Devamı...

 

ARA SINAV PROGRAMI AÇIKLANDI

Ara Sınav Programı açıklandı. Ayrıntılar...

VEFAT
 Yüksekokulumuz Personellerinden Musa Kazım AVCI’ nın babası Ahmet Ali AVCI vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

Didim MYO’dan Didim Kentine Anlamlı Bir Bilimsel Katkı

Yüksekokulumuz öğretim elemanları ve öğrencileri Öğr. Gör. Dr. Osman Çulha’nın koordinatörlüğünde 3. Zeytin Festivalinde festival ürününün özellikleri, yiyeceğe yönelik kişisel tutumlar, festival deneyimin farklı boyutları ve mekan bağlılığı arasındaki ilişkiyi bilimsel incelemeye tabii tuttu. Devamı...

''Kaşopita'' Didim MYO'lu Kaşiflerine Minnettar

Yüksekokulumuz Aşçılık Programı 3. Didim Zeytin Festivaline renk ve değer kattı. Festival alanında 3 gün boyunca stant açan Yüksekokulumuz, Öğr. Gör. Aytekin Kalkan ve Öğr. Gör. Dr. Osman Çulha’nın girişimleriyle kaybolmak üzere olan gastronomik bir zenginliği keşfederek, Kaşopita’nın tekrar gün ışığına çıkmasını sağladı. Devamı...

2013 Yılı Mezunlarımızdan Özden ÖZTÜRK Kazandığı Ödüllerle Gururumuz Olmaya Devam Ediyor

Kurulduğu günden bu yana birçok mezun vererek sektöre kazandıran Yüksekokulumuz, bugünlerde mezun ettiği öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyuyor. Devamı...

Didim MYO İstikrarı ve Girişimci Ruhuyla Üniversitemizin Yükselen Standartlarına Katkı yapmaya Devam Ediyor

Prof. Dr. Atila Yüksel’in Üniversitemiz adına eş-organizatörlüğünü üstlendiği ve Boğaziçi Üniversitesi, Erasmus Üniversitesi ve Elgin & Co işbirliğinde düzenlenen “Miras Turizmi ve Konukseverlik Uluslararası Konferansı”, 2014 sayın Başkonsolos Robert Schuddeboom’un ev sahipliğinde 6 Kasım 2014'de Hollanda Sarayı’nda verilen resepsiyonla basına tanıtıldı. Devamı...

FODEX Gıda Fuarında Düzenlenen Ege Kapp Yemek Yarışmasından Öğrencilerimiz Birincililkle Döndü

 FOODEX 2014 İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı kapsamında düzenlenen Ege Kapp Yemek Yarışmasında öğrencilerimiz ''Üniversiteli'' dalında birincilik elde ettiler. Devamı...

JTTR Dergisinin Özel Sayısı Yayımlandı 

Prof. Dr. Atila Yüksel’in, Maria D. Alvarez ve Frank Go ile Birlikte Hazırladıkları  Kitabı Çıkıyor

Didim MYO: Öğrenci Donatım & Akademi Üretim Merkezi

 

 


Didim Meslek Yüksekokulu/Adnan Menderes Üniversitesi