Adnan Menderes Üniversitesi
Ziraat Fakültesi

T. C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde, 09-11 Ekim 2018 tarihleri arasında Demre, Antalya'da düzenlenen 1. Ulusal Çift Kabuklu Çalıştayına Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Deniz ÇOBAN ve Dr. Mehmet GÜLER davet edilmiş ve sunumlarını gerçekleştirmiştir. Bu toplantıya TAGEM, Hayvancılık ve Su Ürünleri Araştırmaları Daire Başkanı Dr. Ali AYAR’ın yanı sıra, Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nden öğretim üyeleri, 20'yi aşkın çift kabuklu sektörü çalışanı ve yatırımcıları, sivil toplum kuruluşları ve üretim birliği temsilcileri ile Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ilgili Genel Müdürlükleri, Araştırma Enstitüleri ile İl ve İlçe Müdürlüklerinden 70'e yakın paydaş bir araya gelmiştir.

su_urun2_baslik.jpg