Adnan Menderes Üniversitesi
Ziraat Fakültesi

T. C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından 26/10/2018 tarihinde Ankara’da düzenlenen “Lagünlerde Üretim Planı Hazırlanması” konulu toplantıya bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Deniz ÇOBAN davet edilmiştir. Toplantıda ulusal bazda lagün ve üretimin sürdürülebilirliğine yönelik önemli hedef plan oluşturulması, Aydın ve Antalya illerindeki dalyanların üretim planlaması içerisinde ön sırada yer alması ve üretim modellerinin oluşturulmasına kararlaştırılmıştır. Toplantıya Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü yardımcıları Sn. Turgay TÜRKYILMAZ ve Sn. Mehmet Nuri YILMAZ katılmış, Kaynak Yönetimi ve Balıkçılık Yapıları Daire Başkanı V. Hüseyin DEDE toplantıya başkanlık etmiştir. Toplantıda Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ilgili Genel Müdürlükleri, Araştırma Enstitüleri ile İl Müdürlüklerinin Su Ürünleri Şube Müdürleri ve mühendisleri katılmıştır.

su_urun1_baslik.jpg