Adnan Menderes Üniversitesi
Ziraat Fakültesi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1. sınıf öğrencilerimiz için Oryantasyon Programını gerçekleştirdi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi 25 Eylül 2018 Salı günü birinci sınıfa başlayan öğrencilerine hazırladığı oryantasyon programını tamamlamıştır.

Dekan Prof. Dr. Kadir KIZILKAYA “Oryantasyon Dersi” vermiştir. Derse Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Renan TUNALIOĞLU ve Fakülte Sekreteri Ahmet ALKANAT katılmıştır. Oryantasyon programı fakültemize kayıt yaptıran 342 öğrenciye 3 grup halinde,

1-  Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, Peyzaj Mimarlığı, Zootekni

2- Biyosistem Mühendisliği, Tarla Bitkileri, Tarım Ekonomisi

3- Bitki Koruma, Bahçe Bitkileri, Tarımsal Biyoteknoloji sunulmuştur.

Prof. Dr. Kadir KIZILKAYA’nın sunumunun ardından ilgili bölüm asistanları tarafından fakülte içerisinde kapalı alanlardaki sosyal alanlar (yemekhane, kantin, revir, kütüphane, dekanlık tesisi vb.) dış alanda bölüm uygulama alanları ile ilgili bilgiler verilmiştir.

baslikoryant_18.jpeg