Adnan Menderes Üniversitesi
SÖKE İŞLETME FAKÜLTESİ

Adü Söke İşletme Fakültesi Gençlik Festivali

ADÜ Söke İşletme Fakültesi Gençlik Festivali ile Coştu

2-3 Mayıs 2017 tarihlerinde Söke İşletme Fakültesinde bu yıl ilk defa düzenlenen gençlik festivalinde öğrenciler çeşitli oyun, gösteri ve konserlerle doyasıya eğlendiler. İki gün süren festivalde; Söke Belediye Bandosu, Söke İşletme Fakültesinin Zeybek, Latin, Karadeniz Halkoyunları ve Sirtaki Ekipleri birbirinden farklı ve ilgi çekici gösterilerini sergilerlerken, Söke İşletme Fakültesi Müzik Topluluğu, Manifesto Grubu, İrem ve Baskın Müzik Grupları da şenliğimizde konser verdiler. Şenliğimizde halat çekme, yumurta taşıma, çuval yarısı gibi geleneksel sokak oyunlarının yanı sıra; bilgi yarışması, acı biber yeme yarışması, karaoke yarışması, fotoğraf yarışması ve fotoğraf sergisi de yer aldı. İki gün boyunca futbol, basketbol, masa tenisi, satranç, tavla, masa tenisi, bilgisayar oyunları turnuvaları sürerken ve bu turnuvaların birincileri de madalyalar ile ödüllendirildi. Aynı zamanda şenliğimizde Aşık ile Maşuk gösterisi, Doğa Spor Okulları Jimnastik Gösterileri, Modern Dans Gösterileri ve tüm dünyada popüler olan “Mannequin challenge” gösterisi yapıldı. İlk şenlik gecesi Açıkhava sinemasında film gösterisi yapılırken ve son şenlik akşamı fakülte önüne yerleştirilen hıdrellez ateşi ile birlikte hıdrellez kutlamaları yapıldı. Tüm bu etkinlikler sürerken şenlik alanında Söke Kaymakamlığı bünyesindeki Halk Eğitim Merkezi ve Söke Belediyesi Semt Evlerinin Kursiyerleri, Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi çeşitli el emekleri ile şenliğimize eşlik ettiler. Söke Kıryarlar Özel Eğitim Kurumu Öğrencileri ve Söke FKH Toplum Sağlığı merkezi ve öğrencileri de birbirinden güzel ve farklı ürünlerini fakültemiz önünde sergileyerek fakültemiz şenliğinde yer aldılar.