Adnan Menderes Üniversitesi
SÖKE İŞLETME FAKÜLTESİ

Adü Söke İşletme İlk Mezunlarını Verdi

ADÜ Söke İşletme Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

2012-2013 eğitim öğretim yılında öğrenci alımına başlanan söke İşletme Fakültesinde Yönetim Bilişim Sistemleri ve Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümlerinden toplam 96 öğrenci mezun oldu.
4 Mayıs 2017 tarihinde Söke İşleme Fakültesi Kampüsünde gerçekleşen mezuniyet törenine Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, Söke Ticaret Odası ve Borsası başkanları, Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinden temsilciler, öğrenciler, aileler ve akademik personel katıldı.
Dekan vekili Prof Dr. F. Neval Genç’in açılış konuşmasının ardından şenlik ve mezuniyet törenlerine katkı sağlayan sponsorlara teşekkür belgeleri takdim edildi, Fakülte ve Bölümlerde ilk üçe giren öğrencilere hediyeleri verildi, fakülte birincisinin konuşmasının ardından bölüm öğrencilerine belgeleri verildi, kepler atıldı ardından konuklara yemek ikramı yapıldı.
Söke İşletme Fakültesi Zeybek Ekibinin gösterisiyle başlayan tören, Söke İşletme Fakültesi Müzik Grubu ve Manifesto grubu ile Grup İrem’in konserleri ve havai fişek gösterisi ile son buldu.